Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Liu Mingchi"'
Autor:
Li, Ning, Xie, Long, Hu, Manman, Tong, Jing, Wang, Baoju, Ji, Yanhai, Chen, Jie, Liang, Hao, Liu, Wei, Liu, Mingchi, Wu, Zhanhui, Liu, Ning
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 3
Autor:
Zhou, Xinyuan, Zheng, Yanyan, Chen, Jie, Wang, Yunxiang, Zuo, Jinhua, Ma, Lili, Liang, Hao, Liu, Mingchi, Ji, Yanhai
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology January 2025 219
Autor:
Bai, Chunmei, Zuo, Jinhua, Watkins, Christopher B., Wang, Qing, Liang, Hao, Zheng, Yanyan, Liu, Mingchi, Ji, Yanhai
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology January 2023 195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Ning, Tong, Jing, Hu, Manman, Ji, Yanhai, Wang, Baoju, Liang, Hao, Liu, Mingchi, Wu, Zhanhui
Publikováno v:
In Genomics July 2021 113(4):2145-2157
Do NH4:NO3 ratio and harvest time affect celery (Apium graveolens) productivity and product quality?
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 31, Iss 2, Pp 343-353 (2019)
Due to the remarkable health benefits of celery (Apium graveolens), its consumption has increased over time. A partial substitution of NO3− with NH4+ is recommended to limit the accumulation of NO3− in leafy vegetables. Hence, a factorial experim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40b42ec0596a4f719078cc47cbe1fdc2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Ning, Hu, Manman, Liang, Hao, Tong, Jing, Xie, Long, Wang, Baoju, Ji, Yanhai, Han, Beibei, He, Hongju, Liu, Mingchi, Wu, Zhanhui
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition. 9
Environmental stressors such as salinity have pronounced impacts on the growth, productivity, nutrition, and flavor of horticultural crops, though yield loss sometimes is inevitable. In this study, the salinity influences were evaluated using hydropo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.