Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Liu Gengdian"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 303-314 (2022)
Exopolysaccharides (EPS) can not only give food a unique texture but also has antioxidant capacities. To select the medium composition that influences the yield and antioxidative activity of EPS, Plackett–Burman (PB) design was employed to appraise
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1473761b0e984bfca2e404c2e1e7f86c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.