Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Liu Dun-hua"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 136-144 (2024)
To further explore the metabolism of Lycium barbarum polysaccharides, the cell wall microstructure of Lycium barbarum fruits in different growth periods was observed by transmission electron microscopy, and the cell wall polysaccharide content and it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb16329f44d44fcd8f4324ee929c7d36
Autor:
HUANG Rui, LIU Dun-hua
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 3, Pp 129-134 (2020)
Buckwheat is rich in protein, vitamins, minerals and many other nutrients, especially has higher content of bioflavonoids, chiral inositol, high activity protein and other hypoglycemic factors than other food crops. The purpose of this experiment is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f38a05c59ff4b9ba3d2adae4b8566b5
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 378-388 (2021)
Microbial load, protein oxidation, myofibrillar protein changes and quality characteristics (meat color and water retentiveness including centrifugal loss (CeL) and water-holding capacity (WHC)) of post-rigor tan mutton exposed to different high-pres
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Physics B: Atomic, Molecular & Optical Physics; 11/14/1995, Vol. 28 Issue 21, p1-1, 1p