Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"Liu, Xiao Nan"'
Autor:
Wang, Han-yu, Lin, Zi-yue, Lei, Jian-feng, Ouyang, Jun-yao, Lu, Yun, Zhuang, Yu-ming, Liu, Xiao-nan, Yang, Le, Zhao, Hui
Publikováno v:
In Phytomedicine December 2024 135
Publikováno v:
In American Journal of Obstetrics & Gynecology MFM August 2024 6(8)
Publikováno v:
Andrology; Nov2024, Vol. 12 Issue 8, p1780-1786, 7p
Publikováno v:
Jisuanji kexue, Vol 49, Iss 3, Pp 99-104 (2022)
Reviews contain rich user and item information,which helps to alleviate the problem of data sparsity.However,the existing recommendation model based on reviews is not sufficient and effective enough to mine the review texts,and most of them ignore th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08474a9acfed4a6a9419c238ee0d1412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jisuanji kexue, Vol 48, Iss 10, Pp 315-323 (2021)
Quantum information science is a new interdisciplinary subject,which has unique performance in the field of information.It can break through the limits of the existing classical information systems in the aspects of improving computing speed,ensuring
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bccb8c0a13e34c0496d752a060832b80
Autor:
YUAN Bao-hong, LIU Xiao-nan
Publikováno v:
Jichu yixue yu linchuang, Vol 41, Iss 9, Pp 1329-1332 (2021)
Objective To investigate the application of the consciousness index 1(IoC1) combined with injury sensitive index 2(IoC2) in cesarean section under general anesthesia. Methods Sixty patients underwent cesarean section under general anesthesia, ASA gra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94bbb255e3e44d74aaf7624f54b52065
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Ying-Wei, Liu, Xiao-Nan, Zheng, Jia, Su, Jian, Li, Qi-Jun, Cai, Xian-Rong, Wang, Qiang, Liang, Xing-Yong
Publikováno v:
Chemical Communications; 7/21/2024, Vol. 60 Issue 57, p7359-7362, 4p
Autor:
LI Xiang-yang, LIU Xiao-nan, YIN Yan-lin, ZUO Dong-ying, MA jian-gang, WANG Zhan-yong, GUO An-min
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 1, Pp 110-115 (2021)
China is rich in walnut meal resources, the protein content of walnut meal is high, but it has not been fully utilized. Low fat food is in line with people’s health consumption concept, but it often has some problems such as high hardness, low mois
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce0dfc5e198849a4836a88b14ef8b8db