Zobrazeno 1 - 10
of 315
pro vyhledávání: '"Liu, Jing‐Wei"'
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Because of its potent antioxidant effects, lycopene has been used in various industries including, but not limited to, food, medical, and cosmetic industries. Yarrowia lipolytica, a non-conventional yeast species, is a promising chassis due
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88c7158c86534c7796bb7cc83b3aad0f
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Nervonic acid, a natural fatty acid compound and also a core component of nerve fibers and nerve cells, has been widely used to prevent and treat related diseases of the brain nervous system. At present, fatty acids and their derivatives are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e01dbe98055c4f798ffc5d8e28029b4c
Autor:
Li, Wen-ling, Liu, Jing-wei, Cheng, Guo-an, Huang, Qing-zhong, Zheng, Rui-ting, Wu, Xiao-ling
Diffraction gratings with high upward diffraction efficiency and large effective length are required for chip-scale light detection and ranging. In this paper, we propose a diffraction grating based on a multilayer silicon nitride waveguide, which th
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2112.11075
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dan-Ni Wang, Jie Feng, Chen-Xi Yu, Xin-Kai Zhang, Jun Chen, Liu-Jing Wei, Zhijie Liu, Liming Ouyang, Lixin Zhang, Qiang Hua, Feng Liu
Publikováno v:
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 7, Iss 4, Pp 1133-1141 (2022)
Astaxanthin is a high value carotenoid with a broad range of commercial applications due to its superior antioxidant properties. In this study, β-carotene-producing Yarrowia lipolytica XK17 constructed in the lab was employed for astaxanthin biosynt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc89f8e2e3a44db5a97f342c530922b3
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 1, Pp 50-54 (2022)
Objective: This study aims to explore the correlation between the types and contents of fatty acids and lecithin in fresh walnut. Methods: A kinds of 20 walnuts were selected from Chengdu in Sichuan Province. The method of the gas chromatography and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0201de569f8548af9499bed802267cd6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Optics Communications 1 August 2021 492
Autor:
Wang, Feng, Liu, Jing-Wei, Li, Yi-Zhun, Zhang, Li-Jun, Huang, Jing, Chen, Xiang-Sheng, Chen, Shao-Chun, Yin, Yue-Ping
Publikováno v:
In Journal of Global Antimicrobial Resistance December 2020 23:269-274