Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Liu, Guiqiao"'
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry March 2024 686
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 19, Pp 299-319 (2023)
Phytic acid widely exists in plant foods, which is the main storage form of phosphorous in plant seeds. Recently, phytic acid in foods has attracted increasing research attention due to the antinutritional properties of phytic acid and its degradatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e254dde696b47e6829749634e532e99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Xian, Liu, Guiqiao, Chen, Silong, Li, Binghua, Liu, Xiaomin, Wang, Xiaoyun, Fan, Cuiqin, Wang, Guiqi, Ni, Hanwen
Publikováno v:
In Pesticide Biochemistry and Physiology November 2015 125:62-68
Autor:
Zhang, Yiquan, Liu, Guiqiao, Ren, Fazheng, Liu, Ning, Tong, Yi, Li, Yi, Liu, Anni, Wu, Lida, Wang, Pengjie
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition. 9
The application of curcumin (Cur) in fat-free food is limited due to its poor water solubility, stability, and bioaccessibility. In this study, zein-gum arabic-tannic acid (zein-GA-TA) composite particles with high physical stability were fabricated
Autor:
Tan, Sijia, Yu, Hailong, He, Yahui, Wang, Miao, Liu, Guiqiao, Hong, Sihui, Yan, Feiyan, Wang, Yanli, Wang, MengQiang, Li, Tengfei, Wang, Jing, Abd EI-Aty, A.M., Hacımüftüoğlu, Ahmet, She, Yongxin
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 15 February 2019 1108:65-72