Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Liu, Chang‐Jin"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 3, Pp 125-131 (2024)
Due to the high water content of fresh wet noodles, it is easy for microorganisms to breed and spoil, and quickly loses its edible value. The effect of composite biopreservatives such as chitosan, Nisin and tea polyphenols and their formula on shelf-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a32414730f934fefae767ab299ce6229
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 4, Pp 69-77 (2023)
Peanuts were hydrolyzed step by step with various enzymes to prepare protein powder. Using peanuts as raw materials, protein extraction rate response value, enzyme addition amount, temperature, and pH as experimental factors, were used to establish a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e8d879479ac444d87f7c7897ee68792
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gao, Lin-lin, Song, Yuan-long, Tang, Ming, Liu, Chang-jin, Hu, Xin-wu, Luo, Hong-yan, Hescheler, Jürgen
Publikováno v:
In Brain Research 2006 1078(1):49-59
Publikováno v:
In Brain Research 2004 1010(1):117-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Horticultural Science & Biotechnology; Nov2016, Vol. 91 Issue 6, p611-618, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.