Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Liu, Biqin"'
Autor:
Tang, Huihua, Chen, Junfei, Liu, Biqin, Tang, Rong, Li, Hong, Li, Xinyi, Zou, Ling, Shi, Qiao
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 10, Pp 132-141 (2023)
In this study, fermented hot pepper products were prepared using Kluyveromyces lactis Km and Lactobacillus plantarum QB3 singly and in combination. The physicochemical analysis showed that fermented hot peppers inoculated with QB3 consumed the most r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ff2f37bbd57409591bf9a3142541632
Autor:
Shi, Qiao, Tang, Huihua, Mei, Yuan, Chen, Junfei, Wang, Xinrui, Liu, Biqin, Cai, Yingli, Zhao, Nan, Yang, Menglu, Li, Hong
Publikováno v:
In Food Research International June 2023 168
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Jun2024, Vol. 45 Issue 11, p102-109, 8p
Autor:
LIU Biqin, CHEN Junfei, LUO Yiyong, ZHAO Yong, WAN Xing, CAI Yingli, TANG Rong, SHI Qiao, LI Hong
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Jun2024, Vol. 45 Issue 11, p142-150, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Nuodeng ham is known for its unique processing techniques and flavor. In the present study, proteolytic microorganisms from cured artisanal Nuodeng ham were investigated in order to identify and select potential starter cultures for its faster and sa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.