Zobrazeno 1 - 10
of 528
pro vyhledávání: '"Litchi chinensis Sonn."'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 21, Pp 218-226 (2024)
To screen eminent litchi varieties suitable for the development of natural antioxidant products, the total phenol, total proanthocyanidin, total flavonoid contents and A-type oligomeric procyanidin fractions in the pericarps of seven diverse litchi c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c3dd275b8e64ee79e0df32bf2c8560b
Autor:
Pramod Kumar, AK Joshi, Nisha Sharma, Suman Lata, Sajid Mehmood, Yogesh K Ahlawat, Anurag Malik, Ihab Mohamed Moussa, Anurag Kerketta, Praful Soni
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Bio-transformations refer to the chemical modifications made by an organism on a chemical compound that often involves the interaction of plants with microbes to alter the chemical composition of soil or plant. Integrating bio-transformation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de1deacf57fe4919aca17f24c753d8e3
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b606a50d76ec49f090f0b089f2f0e6a8
Publikováno v:
Horticultural Plant Journal, Vol 9, Iss 5, Pp 947-957 (2023)
Litchi (Litchi chinensis Sonn.) is a type of commercially prevalent subtropical and tropical fruit. Since litchi has a highly heterozygous genetic background and a long reproductive cycle, conventional breeding methods (such as hybridization) have li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d18413a9efa46c39cc460f92b1d9ffb
Publikováno v:
Guangdong nongye kexue, Vol 50, Iss 9, Pp 117-126 (2023)
【Objective】By comparing the differences in cell wall components among litchi varieties with different susceptibility to fruit cracking, the study aims to investigate the effects of exogenous application of auxin analogue 2,4-D on the cell wall co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2647c98dad4c4da4a2d89adae7fd74
Autor:
Yonghua JIANG, Hailun LIU, Qian YAN, Jiezhen CHEN, Fachao SHI, Yingjie WEN, Changhe CAI, Liangxi OU
Publikováno v:
Guangdong nongye kexue, Vol 50, Iss 3, Pp 30-38 (2023)
【Objective】Xianjinfeng litchi is a new variety introduced in recent years. It is characterized by high quality and late ripening and has significant economic and social benefits in the middle and late ripening litchi producing areas, however, its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f0d7954eb6741c4bd53e07750174780
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 1, p 221 (2024)
Flower color variations have increasingly been recognized as playing an important role in the adaptation to UV-B radiation; however, the underlying mechanism is poorly understood in perennial fruit trees. Litchi is an important fruit tree, and extrem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e3a2b89c50e402094c659b0c525f015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.