Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Lisitsyn, A.B."'
Autor:
Astashev, M.E., Sarimov, R.M., Serov, D.A., Matveeva, T.A., Simakin, A.V., Ignatenko, D.N., Burmistrov, D.E., Smirnova, V.V., Kurilov, A.D., Mashchenko, V.I., Ivashkin, P.I., Uvarov, O.V., Voronov, V.V., Shkirin, A.V., Nagaev, E.V., Efimov, A.D., Ivanov, V.E., Bruskov, V.I., Dubinin, M.V., Sharapov, M.G., Kozlov, V.A., Bunkin, N.F., Volkov, M. Yu, Vedunova, M.V., Rebezov, M.B., Semenova, A.A., Lisitsyn, A.B., Glinushkin, A.P., Chausov, D.N., Gudkov, S.V.
Publikováno v:
In Reactive and Functional Polymers January 2022 170
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 63-70 (2018)
The defects in the quality of the processed meat lead to economic losses of enterprises. With an increase in the share of meat of the turkey sent to the production of meat products, the study of its technological properties becomes an urgent problem.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2738ec562e33447a8463f523197d7ce3
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 54-61 (2017)
In assessing the nutritional value of a food product, its fatty acid composition is important. Meat products contain essential fatty acids that positively influence human health, and saturated fatty acids, the high level of which does not allow them
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4520e26394c8473bae4787286f810178
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 1, Pp 44-50 (2016)
The article describes chemical and amino acid composition of feather-downy raw material. It determines the mass fraction of crude protein, crude fiber, ash, calcium, phosphorus, sodium in the samples of feather-downy raw material. It is stated that t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b51f437c800c45b1bd60a1441c1aff89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.