Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Lisičar, Josipa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Industrial Biotechnology; Oct2019, Vol. 15 Issue 5, p303-310, 8p
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 30 August 2018 280 Supplement:S17-S18
Autor:
Petravić-Tominac, Vlatka, Mesihović, Anida, Mujadžić, Sven, Lisičar, Josipa, Oros, Damir, Velić, Darko, Velić, Natalija, Srečec, Siniša, Zechner-Krpan, Vesna
The aim of this paper was to determine the enological traits of two commercial yeasts (Fermol Rouge® and Fermol Mediterranée®) in a small scale and to evaluate the possibility of their application in commercial production of blackberry wine. Ferme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::85c25a8d196b0060f15db2f752e5d1d3
https://www.bib.irb.hr/596718
https://www.bib.irb.hr/596718
Autor:
Šantek, Mirela Ivančić, Lisičar, Josipa, Mušak, Lucija, Špoljarić, Ivna Vrana, Beluhan, Sunčica, Šantek, Božidar
Publikováno v:
Energy & Fuels; December 2018, Vol. 32 Issue: 12 p12501-12513, 13p
Autor:
Lisičar, Josipa
Kupinovo vino je popularno voćno vino koje se tradicionalno proizvodi u kontinentalnom dijelu Hrvatske. U ranijim eksperimentima provedene su mikrofermentacije kupinovog soka pomoću dvaju komercijalnih kvasaca kako bi se procijenila mogućnost njih
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::47e4dc0c8a3e4dfae61e254cfd43c756
https://www.bib.irb.hr/557521
https://www.bib.irb.hr/557521
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 30 August 2017 256 Supplement:S23-S24
Turning Industrial Baker's Yeast Manufacture into a Powerful Zero Discharge Multipurpose Bioprocess.
Publikováno v:
Industrial Biotechnology; Aug2017, Vol. 13 Issue 4, p184-191, 8p