Zobrazeno 1 - 10
of 337
pro vyhledávání: '"Liquid feeding"'
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 9, Pp 101271- (2024)
Reduced piglet feed intake immediately postweaning (pw) leads to disruption of small intestine structure and function and reduced growth. Our objective was to evaluate the effect of providing supplemental milk or liquid starter diet for either 4 or 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c5fa28ea9e84bff89fd00e8bec2f3d1
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 17, Iss 10, p 1290 (2024)
Background/Objectives: This study compared two pilot scale continuous manufacturing methods of solid self-emulsifying drug delivery systems (SEDDSs) via hot melt extrusion (HME). Methods: A model poorly water-soluble drug carvedilol in low dose (0.5
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1108be39709042c6939e14cf53d9ac82
Autor:
Agata Górska, Magdalena Wirkowska-Wojdyła, Ewa Ostrowska-Ligęza, Krzysztof Dasiewicz, Mirosław Słowiński
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 18, p 8291 (2024)
The purpose of the study was to analyze the effect of feeding type on selected quality parameters and the nutritional characteristics of pork fat. Fats were extracted by using the modified Folch method from the groin, jowl and trimming shoulder of pi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1dc2f0a50e564d66bd9fa735cf4be9ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mateusz Roguski, Andrzej Łozicki, Marcin Sońta, Wiktor Bendowski, Tomasz Niemiec, Klara Zglińska, Marlena Zielińska-Górska
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 10, p 2017 (2023)
The purpose of this study was to determine the nutritional suitability of WDGS in pigs’ feeding and production. Pigs were liquid fed and divided into 3 groups. Pigs in the control group were fed diets based on cereal grains, while the experimental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb9104db9e5441d39cd48b2b24f3feae
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 33, Iss 10, Pp 1617-1623 (2020)
Objective This study was conducted to investigate the effects of dietary probiotic blend and liquid feed program at different nutritional densities on growth performance, nutrient digestibility, fecal score of weaning piglets. Methods A total of 120
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b30f8fd9e4f4902a1037db35d77ddb4
Autor:
Zequn Fan, Zou Xia, Pierre Cozannet, Marta Perez de Nanclares, Huailu Xin, Mingyu Wang, Daiwen Chen, Bing Yu, Jun He, Jie Yu, Xiangbing Mao, Zhiqing Huang, Yuheng Luo, Junqiu Luo, Hui Yan, Ping Zheng
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 12, p 1984 (2022)
Microbial fermentation has been widely used to preserve or improve the nutritional properties of food. Liquid feeding can increase feed intake and reduce the morbidity of piglets. The objective of this study was to evaluate the effects of a diet ferm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c9bf40a7f284c72a7efbcf4771b7d48