Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Liquid Sugar"'
Autor:
Siti Nurdjanah, Udin Hasanudin, Febri Setiyoko, Puspita Yuliandari, Otik Nawansih, Tanto Pratondo Utomo
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 29, Iss 2, Pp 190-199 (2024)
The sap of old oil palm trunks contains appreciable sugar, but it has not been considered a potential sugar source. This study aimed to find the best method for producing oil palm liquid sugar that complies with the Indonesian National Standard (SNI)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2782e6371a3a44b095ce917c16086894
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Research and Technology, Vol 3, Iss 1, Pp 46-53 (2017)
The need for sugar as a sweetener is increasing, therefore need to look for alternative other sweeteners as sugar cane substitution, among them by developing liquid sugar from starch. Purse as one type of root crops have a great opportunity to be dev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/558b5f66945349f5947bd59c4e8bcf0b
Publikováno v:
Jurnal Bahan Alam Terbarukan, Vol 6, Iss 1, Pp 45-49 (2017)
X. campestris is aerobic bacteria producing extracellular biopolymers (EPS, extracellular polysaccharide) known as xanthan gum. To determine the technology and the process conditions appropriate to the formation of this product, therefore the underst
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67ab1dca80854347ab3141c701f2742b
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemical Research, Vol 5, Iss 2 (2018)
This study aims to determine optimum time of action of the enzyme α-amylase and glucoamylase needed in hydrolyze of starch from waste processed cassava (Manihot esculenta Crantz var. Lahumbu). This research was conducted through three main stages, n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e41ab6409e2748d68c95eb00f35d9c81
Autor:
Ilona Błaszczyk, Jan Iciek
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology
The purpose of the paper is to provide practical information on the selection of heat treatment conditions and the prevention of secondary microbial contamination of liquid sugar. The guidelines included in the paper were formulated on the basis of p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 22, Iss 2, Pp 171-176 (2011)
The objective of this research was to determine chemical and physical properties of liquid sugar made from yam starch (Dioscorea hispida Dennst) through enzymatic hydrolysis by using α-amylase. The experiment was designed as a Factorial Block Random
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8112fbbb97046198af870b95fe7afda
Publikováno v:
BeanScene Magazine. Oct2019, p54-55. 2p. 2 Color Photographs.