Zobrazeno 1 - 10
of 1 801
pro vyhledávání: '"Lipoprotein oxidation"'
Autor:
Shogo Tsujino, Shohei Sadamitsu, Naohisa Nosaka, Tatsuya Fushimi, Yoshimi Kishimoto, Kazuo Kondo
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 19, p 3342 (2024)
Background: The function of olive oil polyphenols in suppressing the oxidation of low-density lipoprotein (LDL) is well-known in Europeans. However, it remains unclear whether olive oil polyphenols exert antioxidant effects in Japanese people. Object
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d610b5a7b0bc49688a47ee44311a76bd
Autor:
Eliav Peretz, Sanaa Musa
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 17, p 9579 (2024)
In recent years, extensive research has focused on cannabidiol (CBD), a well-studied non-psychoactive component of the plant-derived cannabinoids. CBD has shown significant therapeutic potential for treating various diseases and disorders, including
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc60d20108e445929d12dc62e83dcc72
Autor:
Yuxin Gan, Chenyu Wang, Chenfeng Xu, Pingping Zhang, Shutong Chen, Lei Tang, Junbing Zhang, Huahao Zhang, Shenhua Jiang
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 101, Iss , Pp 106658- (2023)
The simultaneous extraction of crocin and geniposide from gardenia fruits (Gardenia jasminoides Ellis) was performed by integrating natural deep eutectic solvents (NADES) and ultrasound-assisted extraction (UAE). Among the eight kinds of NADES screen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88770d6efa5d4225a05bec8b27617e6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Se-Jin Joo, Hee-Jung Park, Ji-Hae Park, Jin-Gyeong Cho, Ji-Hyun Kang, Tae-Sook Jeong, Hee Cheol Kang, Dae-Young Lee, Hack-Soo Kim, Sang-Yo Byun, Nam-In Baek
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 15, Iss 9, Pp 16418-16429 (2014)
Stems of Machilus japonica were extracted with 80% aqueous methanol (MeOH) and the concentrated extract was successively extracted with ethyl acetate (EtOAc), normal butanol (n-BuOH), and water. Six flavonoids were isolated from the EtOAc fraction: (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6480cc58aec4fb1a4c212bdc5319c78