Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Lipidoxidation"'
Autor:
Carlegård, Cecilia
Eggs are a popular food widely consumed worldwide, due to their nutrient density and shelf life even at room temperature. This study aimed to investigate if eggs keep better in the refrigerator than at room temperature post-boiling. The shelf life of
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:lnu:diva-123353
Autor:
Cortinas Hernández, Lucía, Galobart i Cots, Jaume, Barroeta, Ana Cristina, Baucells Sánchez, María Dolores, Grashorn, M.A.
Publikováno v:
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
instname
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
The present study was carried out to evaluate the effect ofdietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA) on α-tocopherol (α-Toc) content and lipid oxidation (TBA values)in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::53df62c35885123479a7bda0eb1a80c7
http://hdl.handle.net/2072/449512
http://hdl.handle.net/2072/449512
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
Volume 19.
Issue 2.
Volume 19.
Issue 2.
S ciljem utvrđivanja specifičnosti tehnologije prerade te standardizacije tehnologije i kvalitete tradicionalne dalmatinske pancete, u tri preradbena objekta na području Dalmacije provedena su istraživanja tehnološkog postupka prerade, fizikalni
Autor:
Amft, Jonas
Extrusion cooking is a key technology in food processing used to produce a wide range of products and extrudates such as cereals, cornflakes and snacks. In addition, extrusion plays a central role in the production of animal food. The oxidation of li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______660::2bf2e25fb1d3c0155b2e3491ce5894af
https://macau.uni-kiel.de/servlets/MCRFileNodeServlet/macau_derivate_00001622/Dissertation_Jonas_Amft_2020-07-20.pdf
https://macau.uni-kiel.de/servlets/MCRFileNodeServlet/macau_derivate_00001622/Dissertation_Jonas_Amft_2020-07-20.pdf
Autor:
Krudopp, Heimke
The interfacial structure of dispersed systems is well known as the main reaction site of lipid oxidation. To elucidate this site-directed oxidation process the partitioning behavior as well as the location and reaction kinetic of free lipid radicals
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7ea2c85fa9ac8ed279f8e549536a3e81
https://macau.uni-kiel.de/receive/dissertation_diss_00017863
https://macau.uni-kiel.de/receive/dissertation_diss_00017863
Publikováno v:
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
Volume XVIII
Issue 5
Volume XVIII
Issue 5
S ciljem utvrđivanja specifičnosti tehnologije prerade te standardizacije tehnologije i kvalitete tradicionalne dalmatinske pečenice, u tri preradbena objekta na području Dalmacije provedena su istraživanja odlika tehnologije prerade, fizikalnih
Autor:
Ziegleder, G.
Off-odour of cardboards means a serious problem to food packaging. Taints not only arise from the printing but may be already present within the unprinted board. Several natural sources of odorous compounds are possible. Rancid taint is generated by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::7a8cbcd6305d4210705247f7d666bbe9
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/192791
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/192791
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.