Zobrazeno 1 - 10
of 734
pro vyhledávání: '"Lipides alimentaires"'
Autor:
Alvarado, Katherine, Durand, Erwann, Vaysse, Laurent, Liengprayoon, Siriluck, Gaillet, Sylvie, Coudray, Charles, Casas, François, Feillet-Coudray, Christine *
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique April 2021 56(2):117-125
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme May 2020 34(2):161-168
Autor:
Clavel, Thomas
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique December 2019 54(6):347-353
Autor:
Michalski, Marie-Caroline1,2 (AUTHOR) marie-caroline.michalski@inrae.fr, Barz, Mélanie Le1 (AUTHOR), Vors, Cécile1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Oilseeds & Fats, Crops & Lipids (OCL). 2021, Vol. 28, p1-9. 9p. 3 Color Photographs.
Autor:
van der Beek, Eline M.1,2 vanderbeek@danone.com, Oosting, Annemarie1
Publikováno v:
Oilseeds & Fats, Crops & Lipids (OCL). 2020, Vol. 27 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Philippe BESNARD
Publikováno v:
Nutrition & Santé, Vol 05, Iss 01, Pp 16-23 (2016)
The presence of lipids helps to make food more smooth, creamy and melting, in brief more palatable. This finding is not trivial. It indicates that lipids are easily perceived in a food matrix, which may be complex. During a long time, the oro-sensory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4332d711e828463fb31fbfb002ecbff1
Autor:
Besnard, Philippe1 philippe.besnard@u-bourgogne.fr
Publikováno v:
Oilseeds & Fats, Crops & Lipids (OCL). May/Jun2016, Vol. 23 Issue 3, p1-6. 6p.
Autor:
Keller, Julia
Le 4-hydroxy-2-nonénal (HNE), un aldéhyde --insaturé, produit secondaire de la peroxydation des acides gras polyinsaturés en n-6 qui est cytotoxique et génotoxique in vitro. Cet aldéhyde a été largement étudié dans divers états pathologiqu
Externí odkaz:
http://oatao.univ-toulouse.fr/17412/1/Keller_Julie_INPT.pdf
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique December 2008 43(6):273-281