Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Lipid oxidations"'
Autor:
Nascimento, Debora Ribeiro, Guerra, Itatiane Catarina, Mesquita, Juliana de Andrade, Hernandes, Thais, Takeuchi, Katiuchia Pereira
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 6; e21911629080
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e21911629080
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e21911629080
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e21911629080
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e21911629080
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The Brazil nut (Bertholletia Excelsa) is rich in monounsaturated fatty acids (MUFA) and polyunsaturated fatty acids (PUFA) such as oleic acid, linoleic acid and linolenic acid. The high content of these acids makes it a perishable food, and thus susc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a88d602f9890426eed2dd7f9e63ad43d
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/29080
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/29080
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Zamora, F. J. Hidalgo
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S1-S3 (2009)
Lipids are important food nutrients and they also carry out other functions such as to be carriers of aromatic substances or to influence food texture, for example. However, polyunsaturated acids are also easily oxidised. In fact, oxidative rancidity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6c6014ab8964641acf6b0ddcdc855fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.