Zobrazeno 1 - 10
of 463
pro vyhledávání: '"Lipid degradation"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101514- (2024)
The aim of this study was to explore the formation of volatile lipid oxidation products by the lipoxygenase (LOX)-hydroperoxide lyase (HPL)-mediated pathway in oat, barley and soy bean. LOX activity was found only in barley and soy bean samples, but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31b6701f17fc456ab6dc5ea0e757b16b
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 20, Iss 1 (2023)
Background Accumulation of body fat and dyslipidemia are associated with the development of obesity and cardiometabolic diseases. Moreover, the degree to which lipids can be metabolized has been cited as a determinant of cardiometabolic health and pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94bb15fd174f46c3bcdfaa15149a67a0
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 24, p 8138 (2023)
With increasing environmental awareness and consumer demand for high-quality food products, industries are strongly required for technical innovations. The use of various emerging techniques in food processing indeed brings many economic and environm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1239e861d894847a06b04afc7168e29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 52, Iss 1, Pp 19-19 (2023)
The aim of this study, carried out on 60 TETRA SL (32 weeks old) laying hens, was to determine the effect of dietary plant mixture (sea buckthorn meal (50%), walnut leaves (25%) and bilberry leaves (25%)) on egg quality. The birds were allocated in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d94604316b14a51b8e1f62e0c19e8cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.