Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Lipid complexation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mayara Aline Baller, Mariana Monti, Peterson Dante Gavasso Pacheco, Aulus Cavalieri Carciofi, Francine M. Peres
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2019-10-06T16:52:26Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2018-12-01 Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) Water addition is required for proper extrusion, improving dough flow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ac4d2e69e3931ed22005039f70916c1f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.