Zobrazeno 1 - 10
of 240
pro vyhledávání: '"Liong, M. T."'
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 1, Iss 1, Pp 18-24 (2005)
Response surface methodology was applied to optimize protein content in Candida utilis grown in pineapple waste medium. A three-level full factorial design was used to develop a quantitative interpretation of mathematical models between the two varia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0a9320aa6c043409d131108a538b84e
Autor:
Favaro, L., Campanaro, S., Fugaban, J. I. I., Treu, L., Jung, E. S., D'Ovidio, L., de Oliveira, D. P., Liong, M. -T., Ivanova, I. V., Todorov, S. D.
Publikováno v:
Beneficial Microbes. 14:57-72
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria are proteinaceous antibacterial metabolites that normally exhibit bactericidal or bacteriostatic activity against genetically closely related bacteria. In this work, the bacteriocinogenic potential of Ped
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ang, X.-Y., Roslan, N.S., Ahmad, N., Yusof, S.Mo., Abdullah, N., Nik Ab Rahman, N.N., Woon, J.-J., Teh, C.S.-J., Todorov, S.D., Liu, G., Liong, M.-T.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; 2023, Vol. 14 Issue 5, p421-431, 11p
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2010 93(11):5048-5058
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2010 93(10):4535-4544
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2010 93(4):1383-1392
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Favaro, L., Campanaro, S., Fugaban, J.I.I., Treu, L., Jung, E.S., d’Ovidio, L., de Oliveira, D.P., Liong, M-T., Ivanova, I.V., Todorov, S.D.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; January 2023, Vol. 14 Issue: 1 p57-72, 16p