Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Linton, Richard H."'
Autor:
Linton, Richard H., Harper, Nigel
Publikováno v:
Journal of Environmental Health, 2008 Mar 01. 70(7), 31-37.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26327572
Autor:
Guentert, Ann M., Linton, Richard H.
Publikováno v:
Journal of Environmental Health, 2003 May 01. 65(9), 9-14.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44528579
Publikováno v:
In Foodborne Infections and Intoxications Edition: Fifth Edition. 2021:523-544
Autor:
Ali, Zulfiqar, Carr, C. Chad, Chapman, Benjamin J., Chittiboyina, Amar G., Danyluk, Michelle, Devleesschauwer, Brecht, DeWaal, Caroline Smith, El-Arabi, Tarek F., Estrada-Garcia, Teresa, Fanning, Séamus, Fiore, Andrew, Fortin, Neal D., Foster, Monique A., Fritz, Curtis L., García, Santos, Garcia-Williams, Amanda G., Gharpure, Radhika, Gopinath, Gopal, Grattan, Lynn M., Griffiths, Mansel W., Grim, Christopher J., Hall, Aron J., Havelaar, Arie, Healy, Jessica M., Heredia, Norma, Jang, Hyein, Jones, Timothy F., Juneja, Vijay K., Karst, Stephanie M., Khan, Ikhlas A., Kienesberger, Sabine, Kilmon, Kelsey A., Kumar, Sanjay, Labbé, Ronald G., Lauer, A.C., Lehner, Angelika, Linton, Richard H., Logan, Naeemah, Lúquez, Carolina, Magalis, Brittany Rife, Marsh, Zachary A., Mattison, Claire P., McSwane, David Z., Moller, Amanda, Montazeri, Naim, Morris, Jr., J. Glenn, Nauta, Maarten, Negrete, Flavia, Nesbakken, Truls, Osman, Ahmed G., Parashar, Umesh D., Perez-Perez, Guillermo Ignacio, Pires, Sara M., Plunkett, David, Quinn, Frederick D., Roberts, Cynthia, Ryser, Elliot T., Salemi, Marco, Salgado-Pabón, Wilmara, Scheffler, Jason D., Singh, Manpreet, Sobel, Jeremy, Stockdale Walden, Heather, Tall, Ben D., Tarr, Phillip I., Tauxe, Robert V., Teshale, Eyasu H., Topalcengiz, Zeynal, Tran, Phuong M., Vinjé, Jan, Vugia, Duc J., Wang, Shu-Hua, Weinstein, Leah, Whitehouse, Chris A., Wikswo, Mary E., Wright, Anita C., Wu, Felicia
Publikováno v:
In Foodborne Infections and Intoxications Edition: Fifth Edition. 2021:xxiii-xxviii
Use of a Stakeholder-Driven DACUM Process to Define Knowledge Areas for Food Protection and Defense.
Autor:
Linton, Richard H.1, Nutsch, Abbey2, McSwane, David3, Kastner, Justin2, Bhatt,, Tejas1, Hodge, Sheryl2, Getty, Kelly2, Maier, Dirk2, Kastner, Curtis2, Chaturvedi, Alok1, Woodley, Cynthia4
Publikováno v:
Journal of Homeland Security & Emergency Management. 2011Supplement, Vol. 8 Issue 2, p1-18. 21p. 8 Charts, 4 Graphs.
Publikováno v:
Reviteca: Revista en Tecnología y Ciencia Alimentaria 8:1-6, 2001
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Se estudió la reducción de Salmonella senftenberg y Escherichia coli piel de cerdo utilizando dióxido de cloro gaseoso. Se tomaron asépticamente muestras de piel de cerdo del área de la pierna y se inocularon con aproximadamente 8 log10ufc/cm2 d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::158db635b5923e662aff0bc2debfddb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.