Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Lintnerization"'
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 44, Iss 5, Pp 1331-1338 (2022)
Lintnerization (acid hydrolysis) is a chemical modification technique widely used to increase in the resistant starch levels in carbohydrate foods. However, this technique has different effects on each type of high-carbohydrate diet. This study aim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c92dcde909840a4afb8111f9d44d42a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100116- (2022)
This study aimed to investigate the effects of different physicochemical modifications of Riceberry rice (Oryza Sativa L.) starch on its morphology, pasting behavior, and functional properties. The methods include HCl lintnerization (1 N, 1.5 N, 2 N)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8740170b40e7490db355fc1f18b67dcf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 3, Pp 295-304 (2015)
Indonesia is one of the biggest central distributions of sago starch. There are some characteristics of sago starch which make it difficult to use in variation of foods. In this study, resistant starch type III (RS3) was produced from sago starch by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2ff1531ada2486db18696c39e9d40c2
Autor:
Sujitta Raungrusmee, Anil Kumar Anal
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 11, p 558 (2019)
The objective of this study was to assess the effects of lintnerization, autoclaving, lintnerization followed by autoclaving, and freeze thawing treatments on the production of resistant starch from Pathumthani 80 (RD 31) rice. The produced resistant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b52296476c764eafbc4fbe83f3b87cdc
Songklanakarin Journal of Science an Technology (SJST), 44, 5, 1331-1338
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::29104b4045a51f68327b026e43c68e5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.