Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Linssen, Jozef P.H"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 8 of 8 pro vyhledávání: '"Linssen, Jozef P.H"'
1
Akademický článek
Migration and sensory evaluation of irradiated polymers
Autor: Stoffers, Niels H, Linssen, Jozef P.H, Franz, Roland, Welle, Frank *
Publikováno v: In Radiation Physics and Chemistry 2004 71(1):205-208
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
β-Carotene Does Not Change Markers of Enzymatic and Nonenzymatic Antioxidant Activity in Human Blood
Autor: Castenmiller, Jacqueline J.M. *, Lauridsen, Søren T., Dragsted, Lars O., Hof, Karin H. van het **, Linssen, Jozef P.H., West, Clive E. *
Publikováno v: In The Journal of Nutrition December 1999 129(12):2162-2169
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
The Food Matrix of Spinach Is a Limiting Factor in Determining the Bioavailability of β-Carotene and to a Lesser Extent of Lutein in Humans
Autor: Castenmiller, Jacqueline J.M. *, West, Clive E. *, Linssen, Jozef P.H., van het Hof, Karin H. **, Voragen, Alphons G.J.
Publikováno v: In The Journal of Nutrition February 1999 129(2):349-355
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Quality characteristics of Dutch-style fermented sausages manufactured with partial replacement of pork back-fat with pure, pre-emulsified or encapsulated fish oil
Autor: Josquin, Nicole M.1, Linssen,, Jozef P.H.1 Jozef.Linssen@wur.nl, Houben, Jacques H.1,2
Publikováno v: Meat Science. Jan2012, Vol. 90 Issue 1, p81-86. 6p.
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Unravelling the kinetics of the formation of acrylamide in the Maillard reaction of fructose and asparagine by multiresponse modelling
Autor: Knol, Jeroen J.1, Linssen, Jozef P.H. jozef.linssen@wur.nl, van Boekel, Martinus A.J.S.1
Publikováno v: Food Chemistry. Jun2010, Vol. 120 Issue 4, p1047-1057. 11p.
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Lipid oxidation in n −3 fatty acid enriched Dutch style fermented sausages
Autor: Pelser, W. Meindert1, Linssen, Jozef P.H.1,2 Jozef.Linssen@wur.nl, Legger, Aagje1, Houben, Jacques H.3
Publikováno v: Meat Science. Jan2007, Vol. 75 Issue 1, p1-11. 11p.
Zobrazit plný text záznamu
7
Akademický článek
Identification and olfactometry of French fries flavour extracted at mouth conditions
Autor: van Loon, Wil A.M.1, Linssen, Jozef P.H.1 jozef.linssen@wur.nl, Legger, Aagje1, A. Posthumus, Maarten2, Voragen, Alphons G.J.1
Publikováno v: Food Chemistry. May2005, Vol. 90 Issue 3, p417-425. 9p.
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
Kinetic modelling: A tool to predict the formation of acrylamide in potato crisps
Autor: Knol, Jeroen J.1, Viklund, Gunilla Å.I.2, Linssen, Jozef P.H.1 jozef.linssen@wur.nl, Sjöholm, Ingegerd M.2, Skog, Kerstin I.2, van Boekel, Martinus A.J.S.1
Publikováno v: Food Chemistry. Mar2009, Vol. 113 Issue 1, p103-109. 7p.
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 9 Akademické články
  • 2 acrylamide
  • 2 fatty acids
  • 2 fermented sausages
  • 2 kinetics
  • 2 lipid oxidation
  • 2 lipids
  • 2 maillard reaction
  • 2 sausages
  • 1 acetic acid
  • 1 amides
  • 1 asparagine
  • 1 aspartic acid
  • 1 canola oil
  • 1 chemical decomposition
  • 1 chemical kinetics
  • 1 chemical models
  • 1 cooking with pork
  • 1 dynamic headspace
  • 1 empirical modelling
  • 1 encapsulation
  • 1 fermentation
  • 1 fish oil
  • 1 fish oils
  • 1 flavour
  • 1 flaxseed oil
  • 1 food chemistry
  • 1 formic acid
  • 1 french fries
  • 1 fructose
  • 1 industrial chemistry
  • 1 ionising radiation
  • 1 irradiation
  • 1 linseed oil
  • 1 meat science
  • 1 migration
  • 1 olfactometry
  • 1 oxidation
  • 1 packaging materials
  • 1 polymers
  • 1 polystyrene
  • 1 potato
  • 1 potato crisps
  • 1 predictive modelling
  • 1 pyridine
  • 1 sanitary chemistry
  • 1 sensory evaluation
  • 1 soy proteins
  • 1 volatile compounds
  • 6 elsevier b.v.
  • 2 elsevier inc.
  • 1 elsevier ltd
  • 3 food chemistry
  • 2 meat science
  • 2 the journal of nutrition
  • 1 radiation physics & chemistry
  • 1 radiation physics and chemistry
  • 6 Academic Search Ultimate
  • 3 ScienceDirect

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......