Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Lins Tulio"'
Publikováno v:
Journal of Biomedical Science, Vol 16, Iss 1, p 73 (2009)
Abstract Background The application of a subset of single nucleotide polymorphisms, the tagSNPs, can be useful in capturing untyped SNPs information in a genomic region. TagSNP transferability from the HapMap dataset to admixed populations is of unce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc1ea9c1851e42a6ab9799a50bdfcc79
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 4, Iss 1, p 9 (2004)
Abstract Background Despite the great advances in genomic technology observed in several crop species, the availability of molecular tools such as microsatellite markers has been limited in melon (Cucumis melo L.) and cucurbit species. The developmen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7cefea2079846818e6b91e4bd8a82c8
Autor:
Amaral, Rafael Marzall, Sarango, Lesly Astrid Calva, Reis, Cristiano Eduardo Rodrigues, Lins, Tulio Otávio Jardim D'almeida, Schultz, Ericka Beatriz, Guerrero, Daniel Carballo
Publikováno v:
Stresses; Jun2024, Vol. 4 Issue 2, p320-329, 10p
Autor:
Pires, Alause Silva, Souza, Vinícius Carolino, Paula, Roberta Silva, Toledo, Juliana Oliveira, Lins, Túlio Cesar, Moraes, Clayton Franco, Córdova, Claudio, Pereira, Rinaldo Wellerson, Nóbrega, Otávio Toledo
Publikováno v:
In Archives of Gerontology and Geriatrics January-February 2015 60(1):142-146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista da Associação Brasileira de Nutrição-RASBRAN; v. 12 n. 4 (2021); 113-128
Rasbran
Associação Brasileira de Nutrição (ASBRAN)
instacron:ASBRAN
Rasbran
Associação Brasileira de Nutrição (ASBRAN)
instacron:ASBRAN
Objective: to evaluate the sensorial acceptability of a gluten-free cake prepared with cricket flour and to identify it among equivalent preparations by means of the difference in sensory attributes. Method: Three gluten-free cake preparations were d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::411e993d78babc2b61b555149e2da7e2
https://rasbran.com.br/rasbran/article/view/2125
https://rasbran.com.br/rasbran/article/view/2125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.