Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Ling, Xitie"'
Publikováno v:
In Environmental Research 1 December 2024 262 Part 2
Publikováno v:
In Food Research International February 2024 177
Autor:
Li, Yang, Zhang, Wenting, Li, Mingyue, Ling, Xitie, Guo, Dongshu, Yang, Yuwen, Liu, Qing, Zhang, Baolong, Wang, Jinyan
Publikováno v:
In Plant Communications September 2024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang Baolong, Shi Qiu, Xiaogeng Zhou, Yuwen Yang, Ling Xitie, Xiao Li, Wang Jinyan, Dongshu Guo
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 68:9733-9742
A high-resistant starch (RS) and low-glutelin diet is beneficial for the health of patients with diabetes and kidney diseases. Rice is an important food crop worldwide. Previous studies have demonstrated that downregulating the expression of rice sta
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2562, p 2562 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2562, p 2562 (2021)
A novel rice germplasm sbeIIb/Lgc1 producing grains rich in resistant starch (RS) but low in glutelin has been developed through CRISPR/Cas9-mediated targeted mutagenesis for its potential benefits to patients with diabetes and kidney diseases. In th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.