Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Ling, Huayun"'
Publikováno v:
In Aquaculture Reports November 2020 18
Autor:
Wang, Tinghui1 (AUTHOR), Ling, Huayun1,2 (AUTHOR), Zhang, Wei2 (AUTHOR), Zhou, Ying2 (AUTHOR), Li, Youguo1 (AUTHOR), Hu, Yongmei1 (AUTHOR), Peng, Nan1 (AUTHOR), Zhao, Shumiao1 (AUTHOR) shumiaozhao@mail.hzau.edu.cn
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Dec2022, Vol. 106 Issue 23, p7917-7931. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Yue, Dai, Ziwei, Wang, Haili, Wang, Hong, Wu, Lingling, Ling, Huayun, Zhu, Ying, Ye, Dongqing, Wang, Bin
Publikováno v:
Immunological Investigations; Jan 2022, Vol. 51 Issue 1, p182-198, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dun Yaohao, Shumiao Zhao, Yuanliang Hu, Huanhuan Qin, Nan Peng, Zhichun Zhan, Ying Zhou, Ling Huayun, Yunxiang Liang
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 30, Iss 1, Pp 173-179 (2016)
Saccharomyces boulardii preparations are promising probiotics and clinical agents for animals and humans. This work focused on optimizing the nutritional conditions for the production of S. boulardii in solid-state fermentation by using classical and