Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ling, Foo Hooi"'
Autor:
Jalilsood, Tannaz, Baradaran, Ali, Ling, Foo Hooi, Mustafa, Shuhaimi, Yusof, Khatijah, Rahim, Raha Abdul
Publikováno v:
In Plasmid May 2014 73:1-9
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2010 144(1):152-159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Lactic Acid Bacteria (LAB) isolated from several traditional fermented foods such as "tempeh", "tempoyak" and "tapai" were screened for the production of bacteriocin. One strain isolated from "tempeh" gives an inhibitory activity against several LAB.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::972ed36ea0d146dd9ac90859e7975aef
https://europepmc.org/articles/PMC3433967/
https://europepmc.org/articles/PMC3433967/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 81(3):261-266
Autor:
P. Nagaraja Rao, B.N. Pandey
The proceedings of this book describe an attempt for interaction by the juxtaposition of researchers in aquaculture that provided an opportunity for presentations, discussion, and interaction of mutual benefit to the readers. It is hoped that the boo