Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Lindsey, C.T"'
Autor:
Lindsey, C.T ∗, Narasimhan, A, Adolfo, J.M, Jin, Hua, Steinbach, L.S, Link, T, Ries, M, Majumdar, S
Publikováno v:
In Osteoarthritis and Cartilage 2004 12(2):86-96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HARTLEV, L.B.1, NYENGAARD, J.R.2, THOMSEN, J.S.3, BOEL, L.W.T.4, STENGAARD‐PEDERSEN, K.1, HAUGE, E.‐M.1
Publikováno v:
Journal of Microscopy. Aug2013, Vol. 251 Issue 2, p133-143. 11p. 2 Color Photographs, 4 Charts, 1 Graph.
Autor:
Kosior, Piotr, Czuraszkiewicz, Lukasz, Tarczynska, Marta, Mazurkiewicz, Tomasz, Gaweda, Krzysztof
Publikováno v:
Journal of Applied Biomechanics; Aug2012, Vol. 28 Issue 4, p359-365, 7p, 1 Black and White Photograph, 7 Graphs
Autor:
True, Michael C.1 (AUTHOR) mtrue@vt.edu, Reynolds, Richard J.2 (AUTHOR) rick.reynolds@dwr.virginia.gov, Ford, W. Mark3 (AUTHOR) wmford@vt.edu
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Nov2021, Vol. 11 Issue 11, p3146. 1p.
Publikováno v:
Biomarker Insights; 2007, Issue 2, p61-76, 16p
Publikováno v:
Proceedings of the Society for Analytical Chemistry; Jan1974, Vol. 11 Issue 1, p7c-9, 3p
Autor:
Massimiliano Petracci, Cecile Berri
Poultry Quality Evaluation: Quality Attributes and Consumer Values provides a new reference source that covers these aspects with the same scientific authority as texts on traditional poultry meat quality values. The book's first section explores new
There has been rapid growth in biomedical engineering in recent decades, given advancements in medical imaging and physiological modelling and sensing systems, coupled with immense growth in computational and network technology, analytic approaches,