Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"Lin, Xiaobin"'
Autor:
Lin, Xiaobin, Wei, Maoliang, Lei, Kunhao, Wang, Zijia, Wang, Chi, Ma, Hui, Ye, Yuting, Zhan, Qiwei, Li, Da, Dai, Shixun, Zhang, Baile, Hu, Xiaoyong, Li, Lan, Li, Erping, Lin, Hongtao
On-chip structured light, with potentially infinite complexity, has emerged as a linchpin in the realm of integrated photonics. However, the realization of arbitrarily tailoring a multitude of light field dimensions in complex media remains a challen
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2405.18666
Autor:
Wei Maoliang, Lin Xiaobin, Xu Kai, Wu Yingchun, Wang Chi, Wang Zijia, Lei Kunhao, Bao Kangjian, Li Junying, Li Lan, Li Erping, Lin Hongtao
Publikováno v:
Nanophotonics, Vol 13, Iss 12, Pp 2183-2192 (2024)
In the development of silicon photonics, the continued downsizing of photonic integrated circuits will further increase the integration density, which augments the functionality of photonic chips. Compared with the traditional design method, inverse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4a79c5ea2294e51a9bb1256fb301eef
Autor:
Wang, Shuo, Lin, Xiaobin, Rong, Xudong, Zhang, Xiang, Zhao, Dongdong, He, Chunnian, Zhao, Naiqin
Publikováno v:
In Composites Part B 15 July 2024 281
Autor:
Liu, Fangzhou, Sun, Hao, Li, Deng, Huang, Junming, Chen, Meiyi, Lin, Xiaobin, Xu, Jie, Ma, Ruofan
Publikováno v:
In International Journal of Biochemistry and Cell Biology July 2024 172
Autor:
Lin, Xiaobin, Rong, Xudong, Pu, Bowen, Ma, Xia, Wu, Yuesong, Zhao, Dongdong, He, Chunnian, Zhang, Xiang, Zhao, Naiqin
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 5 January 2024 970
Autor:
Song, Xiaodong, Li, Jialin, Li, Shuhe, Tang, Zhaoxia, Hu, Xiaoguang, Zhu, Yanping, Xu, Jinghong, Lin, Xiaobin, Guan, Xiangdong, Lui, Ka Yin, Cai, Changjie
Publikováno v:
In The American Journal of the Medical Sciences May 2024
Autor:
Lin, Xiaobin, Mazlan, Ain Naadia, Ismail, Syuhaida, Hu, Linhui, Kasiman, Erwan Hafizi Bin, Yahya, Khairulzan
Publikováno v:
In Ain Shams Engineering Journal February 2023 14(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2022 112