Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Lin, Xianxin"'
Autor:
Liu, Jie, Cai, Zelong, He, Kuanfang, Huang, Chengqiang, Lin, Xianxin, Liu, Zhenyong, Li, Zhicong, Chen, Minsheng
Publikováno v:
Sensors (14248220); Dec2024, Vol. 24 Issue 23, p7429, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiancong Zhou, Zhifeng Gu, Hongzhen Jiang, Chunsheng Liu, Yaohua Shi, Jingru Yang, Cai Li, Lin Xianxin
Publikováno v:
Journal of Shellfish Research. 40
The effects of high hydrostatic pressure (HHP) processing at 200 MPa, 400 MPa, and 600 MPa on the proximate composition, inactivation of bacteria, and color of the red claw crayfish Cherax quadricarinatus were evaluated. High hydrostatic pressure pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 372:131247
The effects of HHP and storage temperature on bacterial counts, color, fatty acids and flavor compounds of oysters Crassostrea ariakensis were investigated. Counts of Vibrio vulnificus and Vibrio parahaemolyticus decreased to undetectable levels in