Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Lin, Menghua"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 118-125 (2024)
In order to explore the quality characteristics of ‘Akizuki’ pear fruit (Pyrus pyrifolia) from different regions, the quality indexes of pear fruit from six geographical origins were determined, and gas chromatography-ion mobility spectrometry (G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14f7fe75def549dd97615e543c7bb55c
Autor:
Lin, Menghua, Li, Yahui, Gao, Qingchao, Shi, Lu, He, Wanlin, Li, Wenyuan, Liang, Ying, Zhang, Zhiyong
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Autor:
Wu, Kejun, Huang, Cuihua, Zheng, Wenrong, Wu, Yubin, Huang, Qintao, Lin, Menghua, Gao, Ruonan, Qi, Liqin, He, Guanlian, Liu, Xiaoying, Liu, Xiaohong, Wang, Linxi, Chen, Zhou, Liu, Libin
Publikováno v:
In Molecular and Cellular Endocrinology 15 January 2024 580
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 December 2023 7
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2023 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2020 25
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2020 106
Autor:
Lin, Menghua, Fawole, Olaniyi Amos, Saeys, Wouter, Wu, Di, Wang, Jun, Opara, Umezuruike Linus, Nicolai, Bart, Chen, Kunsong
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 30, p10283-10302, 20p