Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Lin, Mengfang"'
Autor:
Lin, Mengfang, Wang, Yu, Wang, Mengyao, Yang, Zehao, Deng, Youwen, Xu, Zhenlin, Lei, Hongtao, Li, Xiangmei
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 November 2024 499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin, Mengfang, Gao, Zhimin, Qian, Zhenjie, Deng, Youwen, Chen, Yanhong, Wang, Yu, Li, Xiangmei
Publikováno v:
Foods; May2024, Vol. 13 Issue 9, p1416, 14p
Autor:
Deng, Youwen, Wang, Yu, Lin, Mengfang, Chen, Yanhong, Qian, Zhen-Jie, Liu, Juewen, Li, Xiangmei
Publikováno v:
Analytical Chemistry; April 2024, Vol. 96 Issue: 13 p5106-5114, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deng Y; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China.; Department of Chemistry, Waterloo Institute for Nanotechnology, University of Waterloo, Waterloo, Ontario N2L 3G1, Canada., Wang Y; Guangzhou Institute for Food Inspection, Guangzhou 511410, China., Lin M; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China.; Department of Chemistry, Waterloo Institute for Nanotechnology, University of Waterloo, Waterloo, Ontario N2L 3G1, Canada., Chen Y; Guangzhou Institute for Food Inspection, Guangzhou 511410, China., Qian ZJ; Guangzhou Institute for Food Inspection, Guangzhou 511410, China., Liu J; Department of Chemistry, Waterloo Institute for Nanotechnology, University of Waterloo, Waterloo, Ontario N2L 3G1, Canada., Li X; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China.; Department of Chemistry, Waterloo Institute for Nanotechnology, University of Waterloo, Waterloo, Ontario N2L 3G1, Canada.
Publikováno v:
Analytical chemistry [Anal Chem] 2024 Apr 02; Vol. 96 (13), pp. 5106-5114. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 15.