Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Lin, Duanquan"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 78-89 (2024)
This study investigated the effects of different concentrations (0.1%, 0.3%, 0.5%, 0.8% and 1.0% by mass relative to shrimp meat) of hyaluronic acid (HA) on the gel and physicochemical properties of surimi made from Litopenaeus vannamei. The results
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73dc1d6313014d3797933b5fa449b3ee
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2024 46
Autor:
Hong, Qian, Chen, Yu-Lei, Lin, Duanquan, Yang, Ru-Qing, Cao, Kai-Yuan, Zhang, Ling-Jing, Liu, Yi-Ming, Sun, Le-Chang, Cao, Min-Jie
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2024 432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin, Duanquan, Sun, Le-Chang, Huo, Wei-Sen, Zhang, Ling-Jing, Chen, Yu-Lei, Miao, Song, Cao, Min-Jie
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2023 141
Autor:
Xiao, Xu-Chen, Lin, Duanquan, Cao, Kai-Yuan, Sun, Le-Chang, Chen, Yu-Lei, Weng, Ling, Zhang, Ling-Jing, Cao, Min-Jie
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2023 419
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2022 372
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2021 121
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2021 120