Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Limpawattana, Maruj"'
Autor:
Aenglong, Chakkapat, Ngasakul, Nujamee, Limpawattana, Maruj, Sukketsiri, Wanida, Chockchaisawasdee, Suwimol, Stathopoulos, Costas, Tanasawet, Supita, Klaypradit, Wanwimol
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2023 100
Autor:
Limpawattana, Maruj
Thesis (Ph. D.)--University of Georgia, 2007.
Directed by Robert L. Shewfelt. Includes articles submitted to Food quality and preference, and Journal of food science. Includes bibliographical references.
Directed by Robert L. Shewfelt. Includes articles submitted to Food quality and preference, and Journal of food science. Includes bibliographical references.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klaypradit, Wanwimol, Hawangjoo, Mantira, Ngasakul, Nujamee, Chonpathompikunlert, Pennapa, Limpawattana, Maruj, Sukketsiri, Wanida
Publikováno v:
Functional Foods in Health & Disease; Apr2021, Vol. 11 Issue 4, p201-212, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sangsuriyawong A; 1Department of Fishery Products, Faculty of Fisheries, Kasetsart University, Bangkok, 10900 Thailand.; 2Center for Advanced Studies for Agriculture and Food, Kasetsart University Institute for Advanced Studies, Kasetsart University, Bangkok, Thailand., Limpawattana M; 3Department of Food Technology, Faculty of Science, Siam University, Bangkok, Thailand., Siriwan D; 4Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University, Bangkok, Thailand., Klaypradit W; 1Department of Fishery Products, Faculty of Fisheries, Kasetsart University, Bangkok, 10900 Thailand.; 2Center for Advanced Studies for Agriculture and Food, Kasetsart University Institute for Advanced Studies, Kasetsart University, Bangkok, Thailand.
Publikováno v:
Food science and biotechnology [Food Sci Biotechnol] 2018 Oct 30; Vol. 28 (2), pp. 529-537. Date of Electronic Publication: 2018 Oct 30 (Print Publication: 2019).