Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Limonia acidissima L"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B.B. Chaudhari, U.S. Annapure
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 2, Iss , Pp 100020- (2021)
Limonia acidissima L., locally known as “Kavat” is the major gum yielding plant of the Indian sub-continent; however, it is not yet explored commercially. This study explained the physio-chemical and functional properties of the L. acidissima L.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e89d7c69e4764b8d83ba0b03ae0de1d5
Publikováno v:
International Journal of Mycobacteriology, Vol 5, Iss 2, Pp 197-204 (2016)
Objective/background: The present investigation was undertaken to synthesize zinc oxide nanoparticles using Limonia acidissima L. and to test their efficacy against the growth of Mycobacterium tuberculosis. Methods: The formation of zinc oxide nanopa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8317288d6c94dba95612e959d983fc3
Plants are an important source of medicines and play a vital role in achieving the WHO’s goal of universal well-being. People are becoming aware of the medicinal value of natural needs. Among, many medicinal plants,Limonia acidissimaL. which belong
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4f323325f46900103f84fde63cc5286a
Publikováno v:
Bioeduscience, Vol 5, Iss 1 (2021)
Background: Bacteria are unicellular prokaryotic microorganisms which are abundant in nature. This study aims to isolate and identify bacteria present in the leaves of Kawista (Limonia acidissima L.). Method: The identification process was carried ou
Autor:
Bhushan B. Chaudhari, Uday S. Annapure
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 2, Iss, Pp 100020-(2021)
Limonia acidissima L., locally known as “Kavat” is the major gum yielding plant of the Indian sub-continent; however, it is not yet explored commercially. This study explained the physio-chemical and functional properties of the L. acidissima L.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.