Zobrazeno 1 - 10
of 264
pro vyhledávání: '"Limnodrilus"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jeounghee Lee, Jongwoo Jung
Publikováno v:
Mitochondrial DNA. Part B. Resources, Vol 7, Iss 1, Pp 177-179 (2022)
The complete mitochondrial genome of Limnodrilus hoffmeisteri was analyzed using the Illumina NovaSeq 6000 platform. The length of the complete mitochondrial genome was 15,972 bp. The sequencing data, comprising 13 protein coding genes (PCGs), 2 rRNA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f204820a1da444c9a84d5ebbc2543c7d
Autor:
E. O. Zaar, H. J. Jaweir
Publikováno v:
Baghdad Science Journal, Vol 18, Iss 2 (2021)
Sludge worm samples were collected from the Tigers River sediment during the period from November 2018 to June 2019 in Al Sarafiya District/ Baghdad- Iraq. Biometric morphological measurements focusing on the form of penis sheath and chaetal morpholo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f557624adfcd4f899b576a688cbc6f4d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martinez, Daniel E., Levinton, Jeffrey
Publikováno v:
Evolution, 1996 Jun 01. 50(3), 1339-1343.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2410674
Publikováno v:
Hydrobiologia. 848:2761-2771
Assessment of food conditions for animals is usually based on the quality and quantity of available food, whereas less attention is paid to other factors affecting the processing of ingested food. One of the commonly used mechanisms involving non-dig
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.