Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Lima, Nereida K. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Veiga Eugenia Velludo, Nogueira Maria Suely, Cárnio Evelin Capellari, Marques Sueli, Lavrador Marco Aurélio S., Moraes Suzana Alves de, Souza Luciana A. C., Lima Nereida K. C., Nobre Fernando
Publikováno v:
Arquivos Brasileiros de Cardiologia, Vol 80, Iss 1, Pp 89-93 (2003)
OBJECTIVE: To assess blood pressure measurement by health professionals of a public hospital in São Paulo State. METHODS: Semi-structured interviews and direct observation were performed with a verification list according to the criteria reported by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d54a83c7c9264f69995e3ae884a5823f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Villela, Patrícia Teixeira Meirelles, de-Oliveira, Eduardo Borges, Villela, Paula Teixeira Meirelles, Bonardi, Jose Maria Thiago, Bertani, Rodrigo Fenner, Moriguti, Julio Cesar, Ferriolli, Eduardo, Lima, Nereida K. C.
Publikováno v:
Arquivos Brasileiros de Cardiologia, Issue: ahead, Published: 29 AUG 2019
Background: Seasoning is one of the recommended strategies to reduce salt in foods. However, only a few studies have studied salt preference changes using seasoning. Objectives: The aim of this study was to compare preference for salty bread, and if
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1373d65e6063b9371a464f81bac64a55
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0066-782X2019005015104&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0066-782X2019005015104&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vettori, Josiane C., da Silva, Luanda G., Pfrimer, Karina, Jordão Junior, Alceu A., Moriguti, Júlio C., Ferriolli, Eduardo, Lima, Nereida K. C.
Publikováno v:
Journal of the American College of Nutrition; Feb2021, Vol. 40 Issue 2, p148-154, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.