Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Lima, Maiara da Costa"'
Autor:
Araújo, Caroliny Mesquita, Sampaio, Karoliny Brito, da Silva, Jaielison Yandro Pereira, de Oliveira, Jordana Nunes, de Albuquerque, Thatyane Mariano Rodrigues, Lima, Maiara da Costa, Lima, Marcos dos Santos, do Nascimento, Yuri Mangueira, da Silva, Evandro Ferreira, da Silva, Marcelo Sobral, Tavares, Josean Fechine, de Souza, Evandro Leite, de Oliveira, Maria Elieidy Gomes
Publikováno v:
In Food Microbiology October 2024 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Brito Alves, José Luiz, Alves Brasil, Jéssica Maria, Maia, Larissa Araújo, Lima, Maiara da Costa, Sampaio, Karoliny Brito, de Souza, Evandro Leite
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2023 104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Maiara da Costa
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
Enterotoxigenic Escherichia coli (ETEC) is one of the main causes of diarrhea in developing countries. In animals, it causes neonatal diarrheal syndrome, resulting in economic costs and increased risk of food contamination. Fruits used in the Brazili
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9c1ee9066e34c12b50f2818c1284559a
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/25138
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/25138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.