Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Lima, Janice Ribeiro"'
Autor:
Caldeira, Rodrigo Fernandes, de Paiva Gouvêa, Lucas, de Lima Azevedo, Tatiana, Conte, Carmine, de Sá, Daniela de Grandi Castro Freitas, Galdeano, Melícia Cintia, Felberg, Ilana, Lima, Janice Ribeiro, Mellinger, Caroline Grassi
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 189
Autor:
de Paiva Gouvêa, Lucas, Caldeira, Rodrigo Fernandes, Azevedo, Tatiana de Lima, Antoniassi, Rosemar, Galdeano, Melicia Cintia, Felberg, Ilana, Lima, Janice Ribeiro, Mellinger, Caroline Grassi
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9
Autor:
de Paiva Gouvêa, Lucas, Caldeira, Rodrigo, de Lima Azevedo, Tatiana, Galdeano, Melicia Cintia, Felberg, Ilana, Lima, Janice Ribeiro, Grassi Mellinger, Caroline
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Janice Ribeiro
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Lireny Ap. Guaraldo Gonçalves Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: A fritura de alimentos é uma operação importante para restaurantes industriais por ser um process
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1081aa1d02a65b3b3069c1f69e59bb66
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.1994.75798
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.1994.75798
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Janice Ribeiro1 janice.lima@embrapa.br, Garruti, Deborah Dos Santos1, Bruno, Laura Maria1, Araújo, Ídila Maria da Silva1, Nobre, Ana Carolina Oliveira2, Garcia, Lana Glerieide Silva3
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2017, Vol. 41 Issue 2, pn/a-N.PAG. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.