Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Lima, Fabíola Aliaga"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Gabriela Alves Macedo
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-27T13:41:19Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Lima_FabiolaAliagade_D.pdf: 3830264 by
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-27T13:41:19Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Lima_FabiolaAliagade_D.pdf: 3830264 by
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/256639
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Neura Bragagnolo
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-15T10:51:19Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Lima_FabiolaAliagade_M.pdf: 1360649
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-15T10:51:19Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Lima_FabiolaAliagade_M.pdf: 1360649
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Neura Bragagnolo Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: Pescados são alimentos ricos em ácidos graxos poli-insaturados, os quais são extremamente suscetíveis à oxida
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ffb9af912e7fabd0813cae8105cb9669
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2010.478091
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2010.478091
Autor:
Andrade, Lidiane Maria, Tito, Caique Alves, Mascarenhas, Camila, Lima, Fabíola Aliaga, Dias, Meriellen, Andrade, Cristiano José, Mendes, Maria Anita, Nascimento, Claudio Augusto Oller
Publikováno v:
Biomass (2673-8783); Sep2022, Vol. 2 Issue 3, p116-129, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sancho, Renata Aparecida Soriano, de Lima, Fabíola Aliaga, Costa, Gabriel Guerra, Mariutti, Lilian Regina Barros, Bragagnolo, Neura
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Aug2011, Vol. 76 Issue 6, pC838-C845, 8p, 2 Charts, 3 Graphs