Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Liju Vijayasteltar"'
Autor:
Liju Vijayasteltar, I.J. Jismy, Ashil Joseph, Balu Maliakel, Ramadasan Kuttan, Krishnakumar I.M.
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 4, Iss , Pp 382-390 (2017)
Albeit the fact that asafotida is a popular kitchen spice and Indian folklore medicine for gut disorders, its consumption at physiologically relevant dosage is greatly challenged by the unpleasant flavor characteristics. Herein we report a green appr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f478d1a2b2745e2a625a0818f08f90e
Autor:
Liju Vijayasteltar, Gopakumar Gopinathan Nair, Balu Maliakel, Ramadasan Kuttan, Krishnakumar I.M.
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 3, Iss , Pp 439-449 (2016)
Despite the various reports on the toxicity of clove oil and its major component eugenol, systematic evaluations on the safety of polyphenolic extracts of clove buds have not been reported. Considering the health beneficial pharmacological effects an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88d6ad2fbaf14179aee4972ca8b2e2e8
Autor:
Jayaram, Divya Ram, Frost, Sigal, Argov, Chanan, Liju, Vijayasteltar Belsamma, Anto, Nikhil Ponnoor, Muraleedharan, Amitha, Ben-Ari, Assaf, Sinay, Rose, Smoly, Ilan, Novoplansky, Ofra, Isakov, Noah, Toiber, Debra, Elkabets, Moshe, Yeger-Lotem, Esti, Livneh, Etta
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2021 Oct 01. 118(40), 1-11.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27075967
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liju, Vijayasteltar B.1, Thomas, Angel1, Sivadasan, Syam Das2, Kuttan, Ramadasan1, Maliakel, Balu2, IM, Krishnakumar2
Publikováno v:
Nutrition & Cancer. 2021, Vol. 73 Issue 4, p617-629. 13p. 2 Color Photographs, 4 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology March 2013 53:52-61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.