Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Liem, A. K. Djien"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Apr2000, Vol. 17 Issue 4, p241-259. 19p. 2 Diagrams, 8 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Total Diet Studies; 2013, p267-278, 12p
Publikováno v:
Toxicology Letters; 1998, Vol. 96 Issue: 1 p341-345, 5p
Autor:
Liem, A. K. Djien, van Zorge, Job A.
Publikováno v:
Environmental Science and Pollution Research; July 1995, Vol. 2 Issue: 1 p46-56, 11p
Autor:
Brunstrom, Bjorn, Feeley, Mark, Hasegawa, Ryuichi, Kubiak, Timothy, Liem, A. K. Djien, Nolt, Cynthia, Bosveld, Albertus T. C., Birnbaum, Linda, Van den Berg, Martin, Larsen, John Christian, van Leeuwen, F. X. Rolaf, Cook, Philip, Kennedy, Sean W., Giesy, John P., Hanberg, Annika
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives. Dec1998, Vol. 106 Issue 12, p775. 0p.
Autor:
Astuto MC; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Di Nicola MR; Unit of Dermatology, IRCCS San Raffaele Hospital, Milan, Italy., Tarazona JV; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Rortais A; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Devos Y; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Liem AKD; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Kass GEN; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Bastaki M; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Schoonjans R; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Maggiore A; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Charles S; University of Lyon, Lyon, France., Ratier A; University of Lyon, Lyon, France., Lopes C; University of Lyon, Lyon, France., Gestin O; University of Lyon, Lyon, France., Robinson T; European Food Safety Authority, Parma, Italy., Williams A; Center for Computational Toxicology and Exposure, Office of Research and Development, U.S. Environmental Protection Agency (U.S. EPA), Research Triangle Park, NC, USA., Kramer N; Institute for Risk Assessment Sciences (IRAS), Utrecht University, Utrecht, The Netherlands., Carnesecchi E; Institute for Risk Assessment Sciences (IRAS), Utrecht University, Utrecht, The Netherlands., Dorne JCM; European Food Safety Authority, Parma, Italy. Jean-Lou.DORNE@efsa.europa.eu.
Publikováno v:
Methods in molecular biology (Clifton, N.J.) [Methods Mol Biol] 2022; Vol. 2425, pp. 589-636.