Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"Licodiedoff, S."'
Publikováno v:
HOLOS. 2016, Vol. 32 Issue 4, p25-35. 11p.
Autor:
Licodiedoff, S., Koslowski, L. A. D., Scartazzini, L., Monteiro, A. R., Ninow, J. L., Borges, C. D.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2016, Vol. 23 Issue 4, p1629-1634, 6p
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A avaliação da geléia de abacaxi visa analisar a ocorrência de sinérese através da análise uni e multivariada. A geléia de abacaxi apresenta baixo teor de pectina, portanto, adicionou-se pectinas de alta metoxilação nas seguintes concentra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5a6f45a884b5f7eac76429d4314371b1
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/860289
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/860289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Pharmaceutical Science. Jul2024, Vol. 14 Issue 7, p184-193. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
مجید دوستی میرقا1, محمدرضا زارع بوا2 mzarebavani@asnrukh.ac.ir
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Mar2024, Vol. 20 Issue 145, p149-169. 21p.
Autor:
de Oliveira DA; Department of Course Coordination, Instituto Federal do Espírito Santo - IFES, Rua Costa de Oliveira, 660, CEP 29285-000 Piúma, ES, Brazil. Electronic address: daysealine@hotmail.com., Minozzo MG; Department of Course Coordination, Instituto Federal do Espírito Santo - IFES, Rua Costa de Oliveira, 660, CEP 29285-000 Piúma, ES, Brazil., Licodiedoff S; Department of Chemical Engineering and Food Engineering, Federal University of Santa Catarina, Trindade, CEP 88040-900 Florianópolis, SC, Brazil., Waszczynskyj N; Graduation Program in Food Technology, Universidade Federal do Paraná, Rua Francisco H. dos Santos, CEP 81531-980 Curitiba, PR, Brazil.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2016 Sep 15; Vol. 207, pp. 187-94. Date of Electronic Publication: 2016 Mar 21.
Autor:
Chiodza, Kudzai, Goosen, Neill J.
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Nov2024, Vol. 14 Issue 22, p29045-29067, 23p
Publikováno v:
Environmental Science & Pollution Research; Nov2024, Vol. 31 Issue 53, p62230-62248, 19p