Zobrazeno 1 - 10
of 16 857
pro vyhledávání: '"Licensed premises"'
Autor:
Neil Campbell
'Nobody believes what they see on TV, so they want to look for something else, an alternate reality, or a conspiracy theory, and it's interesting to explore it, Twitter is fucking full of it, especially now. It's no wonder people round here are into
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
BackgroundIn 1996, a multicomponent community-based alcohol prevention program in Responsible Beverage Service (RBS) targeting licensed premises was developed by STAD (Stockholm Prevents Alcohol and Drug Problems) and implemented in Stockholm, Sweden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f44fbf5e2ef41f7a3d7d8373010f12b
Autor:
Boshari, Talia, Sharpe, Carolyn A, Poots, Alan J, Watt, Hillary, Rahman, Saifur, Pinder, Richard J
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 2020 Dec 01. 74(12), 1016-1022.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27207981
Autor:
Mantzari, Eleni1 (AUTHOR), Ventsel, Minna1 (AUTHOR), Pechey, Emily1 (AUTHOR), Lee, Ilse1 (AUTHOR), Pilling, Mark1 (AUTHOR), Hollands, Gareth J.1,2 (AUTHOR), Marteau, Theresa M.1 (AUTHOR) tm388@cam.ac.uk
Publikováno v:
BMC Public Health. 6/28/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-11. 11p. 1 Diagram, 3 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Public Health, 2019 Jun 01. 47(4), 393-399.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48623958
Autor:
Eleni Mantzari, Minna Ventsel, Emily Pechey, Ilse Lee, Mark Pilling, Gareth J. Hollands, Theresa M. Marteau
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Background Smaller serving sizes of alcoholic drinks could reduce alcohol consumption across populations thereby lowering the risk of many diseases. The effect of modifying the available range of serving sizes of beer and cider in a real-wor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6843523fecb0482582690e1ab9925cf1
Autor:
Londani, Mukhethwa1 (AUTHOR) mukhethwa.londani@mrc.ac.za, Morojele, Neo K.1,2,3 (AUTHOR), Egbe, Catherine O.1,4 (AUTHOR), Nel, Elmarie1 (AUTHOR), Petersen Williams, Petal5,6 (AUTHOR), Harker, Nadine5,7 (AUTHOR), Parry, Charles D. H.5,8 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drug & Alcohol Review. Mar2021, Vol. 40 Issue 3, p443-453. 11p. 3 Charts.