Zobrazeno 1 - 10
of 377
pro vyhledávání: '"Liccardo D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cannavo, A., Rengo, G., Liccardo, D., Pagano, G., Zincarelli, C., De Angelis, M.C., Puglia, R., Di Pietro, E., Rabinowitz, J.E., Barone, M.V., Cirillo, P., Trimarco, B., Palmer, Timothy M., Ferrara, N., Koch, W.J., Leosco, D., Rapacciuolo, A.
Yes
The Sphingosine-1-phosphate receptor 1 (S1PR1) and β1-adrenergic receptor (β1AR) are G protein-coupled receptors (GPCRs) expressed in the heart. These two GPCRs have opposing actions on adenylyl cyclase due to differential G protein-coupli
The Sphingosine-1-phosphate receptor 1 (S1PR1) and β1-adrenergic receptor (β1AR) are G protein-coupled receptors (GPCRs) expressed in the heart. These two GPCRs have opposing actions on adenylyl cyclase due to differential G protein-coupli
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10454/7923
Despite improvements in management and therapeutic approach in the last decades, heart failure is still associated with high mortality rates. The sustained enhancement in the sympathetic nervous system tone, observed in patients with heart failure, c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::3102c30f8984724fbf948869b377be7b
http://hdl.handle.net/11588/773695
http://hdl.handle.net/11588/773695
Autor:
Cannavo A., Liccardo D., Lymperopoulos A., Gambino G., D'Amico M. L., Rengo F., Koch W. J., Leosco D., Ferrara N., Rengo G.
In the above article [Cannavo A, Liccardo D, Lymperopoulos A, Gambino G, D’Amico ML, Rengo F, Koch WJ, Leosco D, Ferrara N, and Rengo G (2016) J Pharmacol Exp Ther 356(2): 503–513; DOI: 10.1124/jpet.115.228411], the following funding information
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::673708ebdd48a116684130e4be186510
https://hdl.handle.net/11588/828943
https://hdl.handle.net/11588/828943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Transplant Infectious Disease. Apr2013, Vol. 15 Issue 2, pE81-E84. 4p. 1 Graph.
Autor:
Liccardo D, Marcellino Monda, De Blasio S, Dato A, Anna Valenzano, Giuseppe Cibelli, Carla Zannella, Fiorenzo Moscatelli, Antonietta Messina, Monda, Giovanni Messina
Coffee is a complex combination of chemicals such as phenolic chlorogenic acid, di terpenes and caffeine, which is a natural alkaloid that can be found in large amounts more in coffee than in any other dietary products. Coffee is also composed of man
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ff02c76d1532544982cac1ee1a56a118
https://hdl.handle.net/11367/114677
https://hdl.handle.net/11367/114677