Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Liburdi, Katia"'
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2020 121:43-53
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2018 239:157-164
Autor:
Benucci, Ilaria, Liburdi, Katia, Cacciotti, Ilaria, Lombardelli, Claudio, Zappino, Matteo, Nanni, Francesca, Esti, Marco
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2018 74:124-131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benucci, Ilaria, Lombardelli, Claudio, Cacciotti, Ilaria, Liburdi, Katia, Nanni, Francesca, Esti, Marco
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2016 61:191-200
Autor:
Cappannella, Elena, Benucci, Ilaria, Lombardelli, Claudio, Liburdi, Katia, Bavaro, Teodora, Esti, Marco
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2016 210:49-55
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2015 93:84-89
Autor:
Liburdi, Katia1 (AUTHOR) k.liburdi@unitus.it, Esti, Marco1 (AUTHOR), Petroselli, Verdiana1 (AUTHOR), Mendler‐Drienyovszki, Nóra2 (AUTHOR), Radicetti, Emanuele3 (AUTHOR), Mancinelli, Roberto1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-8. 8p.
Autor:
Cerreti, Martina1 (AUTHOR), Liburdi, Katia1 (AUTHOR) k.liburdi@unitus.it, Del Franco, Felicia1 (AUTHOR), Esti, Marco1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jun2020, Vol. 37 Issue 6, p905-915. 11p. 1 Diagram, 1 Chart, 4 Graphs.