Zobrazeno 1 - 10
of 640
pro vyhledávání: '"Liburdi, K."'
Autor:
Benucci, I., Río Segade, S., Cerreti, M., Giacosa, S., Paissoni, M.A., Liburdi, K., Bautista-Ortín, A.B., Gómez-Plaza, E., Gerbi, V., Esti, M., Rolle, L.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:756-765
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2015 45:41-47
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research 2010 109(1):36-40
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research 2010 106(2):211-217
Autor:
Liburdi K; Department of Agricultural and Forestry Sciences (DAFNE), Tuscia University, Viterbo, Italy., Esti M; Department of Agricultural and Forestry Sciences (DAFNE), Tuscia University, Viterbo, Italy., Petroselli V; Department of Agricultural and Forestry Sciences (DAFNE), Tuscia University, Viterbo, Italy., Mendler-Drienyovszki N; Institutes for Agricultural Research and Educational Farm, Research Institute of Nyíregyháza, University of Debrecen, Nyíregyháza, Hungary., Radicetti E; Department of Chemical and Pharmaceutical Sciences, University of Ferrara, Ferrara, Italy., Mancinelli R; Department of Agricultural and Forestry Sciences (DAFNE), Tuscia University, Viterbo, Italy.
Publikováno v:
Journal of food biochemistry [J Food Biochem] 2021 Feb; Vol. 45 (2), pp. e13617. Date of Electronic Publication: 2021 Jan 24.
Autor:
Liburdi K; Department of Agricultural and Forestry Sciences (DAFNE), Tuscia University, Via San Camillo de Lellis snc, 01100 Viterbo, Italy., Cucci S; Department of Agricultural and Forestry Sciences (DAFNE), Tuscia University, Via San Camillo de Lellis snc, 01100 Viterbo, Italy., Esti M; Department of Agricultural and Forestry Sciences (DAFNE), Tuscia University, Via San Camillo de Lellis snc, 01100 Viterbo, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Jul 19; Vol. 11 (14). Date of Electronic Publication: 2022 Jul 19.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background and Aims: Varietal thiols, important odorous molecules in wine, have been identified in Vitis viniferaL. grapes as S-cysteinylated and S-glutathionylated odourless precursors. The aim of this paper is to investigate the presence of these p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::b0f21bef1f8d25ee3d10577a3673efa0
http://hdl.handle.net/11588/796131
http://hdl.handle.net/11588/796131