Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Liburdi, K"'
Autor:
Benucci, I., Río Segade, S., Cerreti, M., Giacosa, S., Paissoni, M.A., Liburdi, K., Bautista-Ortín, A.B., Gómez-Plaza, E., Gerbi, V., Esti, M., Rolle, L.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:756-765
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2015 45:41-47
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research 2010 109(1):36-40
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research 2010 106(2):211-217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background and Aims: Varietal thiols, important odorous molecules in wine, have been identified in Vitis viniferaL. grapes as S-cysteinylated and S-glutathionylated odourless precursors. The aim of this paper is to investigate the presence of these p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::b0f21bef1f8d25ee3d10577a3673efa0
http://hdl.handle.net/11588/796131
http://hdl.handle.net/11588/796131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.