Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Libouga DG"'
Autor:
Libouga, DG.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 26, Iss 1, Pp 43-47 (2008)
Milk Clotting Using Ongokea gore Bark Extract Compared to those Obtained to Well Known Milk Clotting Extracts. The evolution of firmness in curd obtained using plant extract (Ongokea gore barks) and that using renounce coagulating enzymes (bovine pep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5305f28121e445028241a05fbcb93cdf
Autor:
Libouga, DG., Vercaigne-Marko, D., Longa Djangal, S., Choukambou, I., Ebangi Messine Ombionyo, AL., Beka, RG., Guillochon, D.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 24, Iss 4, Pp 229-238 (2006)
Study of a Suitable Cheese Making Milk-clotting Agent from Balanites aegyptiaca Fruits. As slaughtering of zebu (Bos indicus) calves in Cameroon is forbidden, calf abomasa are rare on markets so it is diffi cult to prepare rennet. The aim of this stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/395dc9c43d7d40dcb1ac0f60fa762003
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 25 (2010); 3911-3918
Nine Solanum species (Solanum aculeastrum, Solanum aethiopicum, Solanum anomalum, Solanum cerasiferum, Solanum dasyphyllum, Solanum indicum, Solanum nigrum, Solanum nodiflorum and Solanum terminale) berries were studied in order to find a new source
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 7, No 19 (2008)
The ease to locally produce kid rennet contrary to that of calve has led us to compare the proteolytic and clotting activities of these two rennets depending on their action on goat (Capra hircus) milk andcow (Bos taurus) milk. The proteolysis was me
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Libouga, DG
Publikováno v:
Tropical Science; December 2004, Vol. 44 Issue: 4 p180-183, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beka RG; Laboratoire de Biophysique et de Biochimie Alimentaire et Nutrition, Université de Ngaoundéré, BP 455-ENSAI-Ngaoundéré, Cameroun. bekarobertger2004@yahoo.fr, Guiama VD, Delmont A, Donn P, Slomianny MC, Libouga DG, Mbofung CM, Guillochon D, Vercaigne-Marko D
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2011 Oct 01; Vol. 49 (3), pp. 397-401. Date of Electronic Publication: 2011 May 27.