Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Liang, Shangyun"'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 268 Part 1
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 259 Part 1
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2023 135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jie Yang, Liang Shangyun, Li Cheng, Yan Hong, Yayuan Zhang, Zhaofeng Li, Caiming Li, Zhengbiao Gu, Yu Bi
Publikováno v:
Foodfunction. 11(12)
Resistant starch, a functional food ingredient, can improve the nutritional value of food products. In this study, the in vitro digestibility of starch from banana flour at four ripening stages was evaluated. The result showed that the resistant star
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mi, Hongbo, Liang, Shangyun, Li, Zhenghan, Yi, Shumin, Chen, Jingxin, Li, Xuepeng, Li, Jianrong
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jun2021, Vol. 56 Issue 6, p2843-2852, 10p